Om ni undrar vart jag har tagit vägen så kika in på Bokbesatt nu i helgen för jag har jobbat med flera recensioner och har tidsinställt inlägg där också. Ska se till att tidsinställa mer inlägg framöver så att bloggen alltid är uppdaterad med nytt innehåll även om jag blir sjuk, inte har något internet eller liknande. Det som tar längst tid är att redigera bilderna, men att skriva tar inte lång tid alls.

Jag kan passa på att visa upp lite saker som jag handlat under sommaren när jag ändå håller på att gå igenom mitt bildarkiv.

Muggen är från Lagerhaus och reades ut för det galet billiga priset 10 kr. En söt sjöjungfrumugg som jag nog inte kommer att dricka ur utan snarare förvara pennor eller sminkborstar i.

Sminkväskan är från H&M och är väldigt smart om man snabbt vill hitta det man ska ha. Jag kommer använda den när jag resa bort.

Väskan är från Disney Store och är en klassisk tote med magnetlås. Den är av väldigt hög kvalité och betydligt snyggare än att ta med sig en vanlig kasse när man ska iväg och handla. Min favorit av de tre.

Du kanske även gillar