Pinchos Norrlandsgatan

Förra veckan så var jag på Pinchos för första gången.

Jag har varit sugen på att testa stället länge då jag är trött på enorma portioner med mat som jag aldrig orkar äta upp. För oss som gjort en magsäcksoperation så är det här den ultimata restaurangen! Eller alla tapasställen egentligen, men Pinchos är speciell då man sköter allt via sin smartphone. Man beställer, får meddelande om att maten är klar och betalar via appen. Minimalt med mänsklig kontakt helt enkelt vilket även är toppen om man känner sig mindre social någon dag.

Pinchos planka, kött, kyckling

Kötträtten är kanske inget man ska beställa om man gillar sitt kött rött, men jag tyckte verkligen om den veganska miniburgaren, den friterade kycklingen och pulled chicken. Menyn varierar lite beroende på restaurang dock. Kul koncept och god mat, men man får hämta maten och drycken själv. Det bästa är nog att man slipper vänta på notan och man kan betala den när man vill.

Pinchos drinkar, veganburgare
Väldigt goda drinkar, men på tok för mycket is och lite dryck för min smak. Jag rekommenderar varmt deras sangria och den goda veganburgaren!

Om man tar emot en inbjudan till Pinchos innan man laddar ner deras app (som krävs för att se menyn och beställa mat) så får man 50 poäng att använda till gratis tapas.

Antingen så kan ni fråga en vän om de kan skicka en inbjudan eller så skickar ni mig ert mobilnummer via det säkra kontaktformuläret på min sida så bjuder jag in er direkt. Det kan vara bra att göra det i god tid innan ni planerar ett besök till restaurangen.

Laddar man ner appen utan en inbjudan (som jag gjorde när jag var där senast) så går man miste om välkomstpoängen. Jag samlade ihop till en gratis tapas när jag åt där, men hade jag haft välkomstpoängen så hade jag fått två direkt.

Läs mer om Pinchos bonuspoäng här.

Du kanske även gillar