Jag hoppas att ni har haft en bra vecka, för det har jag haft. Det har varit fullt upp, men för en gångs skull så har jag orkat med det relativt bra. På praktiken så har vi haft ett möte om fortsättningen och de var övervägande positiva så det lutar åt att jag får fortsätta i tre månader till. Vi väntar bara på det definitiva beslutet från Arbetsförmedlingen. Så det var jag väldigt glad över. Som att sitta säkert på ett ö-råd i Robinson kan man säga. Än kan de inte rösta ut mig!

Var även i Älvsjö och hjälpte till att måla lite vilket var roligt. Det är inte ofta man faktiskt gör någon nytta tillsammans med sina vänner, det blir mest att man bara gör något kul för stunden eller motionerar ibland, så att måla, bygga och fixa tillsammans är en skön omväxling. Får kanske ta och visa lite bilder på resultatet senare 🙂 Nu måste jag sova. Trevlig helg!

Lotta, 10 år, uppskattar verkligen såna här söta blindboxes med gulliga squishys. Lotta, snart 31 år, uppskattar inte att de tar 130-140 kr för dom. Nu var det en present, men jag har inte råd att köpa fler själv.

Du kanske även gillar