Nya färger från Stelton

Stelton är ett sånt där lyxigt danskt designföretag som väcker ha-begäret i mig. Personligen så dras jag till det stilrena och jag är framförallt förtjust i deras serie med matta produkter och främst deras produkter för kaffe och te. Som exempelvis Theo-serien som jag skrev omi våras.

Jag äger redan en rosa EM77 termoskanna, men i höst så lanseras färgerna Dark Mocha, Warm Maroon och Aqua Petrol. Den senare var verkligen hur fin som helst och jag gillar att det kommer in lite udda färger som brunt även om jag själv föredrar rosa och blåa nyanser.

Minimalistiskt julpynt är faktiskt också något som tilltalar mig. Det blir mindre stress och press när man drar ner på allt extra.

Serien Collar bjuder på just det jag tycker om; matt svart i kontrast mot glänsande mässing.

Snyggaste P-skivan jag sett

Jag trodde först att det var en termometer till ugnen, med det är en elektronisk P-skiva! Den fästs på vindrutan med dubbelsidig tejp och justerar automatiskt tiden när bilen är parkerad och växlar mellan sommartid och vintertid. Hur den fungerar vet jag inte, men med tanke på att den kostar ca 800-900 kr så bör man inte få några parkeringsböter med den godingen i bilrutan (om P-vakten fattar att det är en P-skiva…)

RIG-TIG fortsätter att designa funktionella produkter med en varsam tanke på våra begränsade naturresurser. Så fina färger här också!

Är så sugen på att bara kasta ut allt det gamla och ersätta det med dom här små godsakerna!

Du kanske även gillar