Mall of Scandinavia Solna Mickey90 Musse Pigg 90 år

När jag var och joggade med Kim i Tullinge i måndags så glömde jag mitt trådlösa tangentbord. Det som jag använder när jag skriver på min NaNoWriMo och därför inte kunde vänta med att hämta hem tills nästa gång vi planerat att ses. Som tur var så hade jag inget att göra på tisdagen förrän senare på eftermiddagen, så jag kunde åka och hämta tangentbordet på Kims jobb. Dit hon tagit det med sig för min skull.

Det blev en hel del promenerande då klockan visade på 17 000 steg igår, men nu ska jag inte gå händelserna i förväg.

Det smidigaste sättet att ta sig till Deltaco för mig var att åka till Flemingsberg och gå därifrån, så det var precis det jag gjorde. På vägen så såg jag en smart genväg vid en busshållplats och kom ut precis vid fel plats. Rättpsykiatrin, en inhägnad byggnad med bevakningskameror överallt. Så det är här man kan hamna om man blir helt bananas och gör något riktigt dumt. Jag var inte smart nog att ta den vanliga vägen härifrån förstås, nej, jag skulle klampa igenom skogen förstås! Som en förrymd galning så tog jag mig igenom bushen och upp för en brant slänt innan jag såg Deltaco.

Jag fick en kort rundtur av Kim innan jag var tvungen att springa vidare mot Solna och Mall of Scandinavia. Jag hade lovat Walle att vi skulle se en film på bio och förväntade mig att få se Lyrro, men i sista minuten så blev det Overlord istället. Det kallar jag tvär vändning. Svensk humor mot Nazistslakt och zombies under andra världskriget. Jag tycker att den var riktigt underhållande. Som Död Snö möter Dunkirk, fast inte alls lika seg.

Efter filmen så gick vi på Musse Pigg-jakt och letade efter klistermärken med Musse på i butiker. Det tog ett tag att hitta alla nio… Sen åt vi burgare på Vigårda. De är riktigt goda! En trevlig dag helt enkelt.

Mall of Scandinavia Solna Bro Julbelysning

Du kanske även gillar