Uppsala slott Svandammen

Äntligen är det helg och jag ligger inlindad i mitt fluffiga täcke på balkongen i Uppsala och läser. Så skönt när det är svalt i luften och solen inte ligger på än. Planen är att städa lite mer idag, igår blev det sopslängning och dammsugning, men även att se serien Chernobyl.

I veckan har jag mest jobbat och finslipat på min PP-presentation och excelregistret, men även hunnit med att träffa Kim, cykla, varit på pressfrukost och sprungit Blodomloppet. Jag ska även se till att bli blodgivare nu efter att ha tjatat om det i flera år, men det har alltid varit något som kommit ivägen. Finns inga ursäkter om man är frisk och får ge blod!

Nästa vecka så är det dags för mig att klippa håret, fixa naglarna och så får vi se vad vi ska göra på Midsommarafton. Inget är spikat än 🙂 På tal om det så blir det ju inget Morden i Midsumer i år pga försenad inspelning av serien (den brukar annars visas under våren i England och under sommaren här i Sverige.) Lite trist om man gillar den, men det finns alltid något att kolla på så det går ingen nöd på mig precis.

Vad ska du hitta på (eller titta på) i Midsommar?

Du kanske även gillar