Eftersom gårdagens tur till landet blev inställt, något jag var riktigt besviken över då jag ville ta med Kim dit, så tog jag mig en promenad till Boländerna. En snabbvisit inne på Bolandcity för att köpa en islatte och några reakläder på H&M, sen in på Ikea. Jag hann precis in, sedan började det ösa ner. Det lät verkligen som ett skyfall då plåttaket på Ikea dundrade rätt rejält under några minuter.

Mörka moln över de gula fälten vid Boländerna.

Ikea-hack: Mugghållare på kundvagnen

Om man har med sig en dricka in på IKEA så kan det vara svårt att hitta ett bra sätt att ställa den ifrån sig när man vill kika på inredningen. Nu har jag hittat ett smart IKEA-hack! Så länge man inte har ett riktigt barn med sig så får drickan sitta på första parkett med bältet som håller den på plats och ser till att den inte halkar av. Smidigt!

Senaste nytt för bokälskare!

Allas favorit att använda som bokvagn, Råskog, finns nu i minimodell! Perfekt för en mindre mängd böcker. Den heter Råshult och kostar 299 kr, finns i vitt och svart. Jag har inte hittat den online än, men den fanns på Ikea i Uppsala idag.

Efter besöket på Ikea så blev jag upphämtad av älsklingen och middagen blev en burgare på Dylan’s vid Willys. Min favorit är fortfarande honey truffle. Burgare med en hint av sötma är det jag tycker bäst om.

Vilken burgare tycker du bäst om?

Du kanske även gillar