LUSH REA 2019
Den här veckan har varit ganska jobbig för mig. En hel del jobb och knäskador. Två personer i min extended family som har i stort sett fått samma typ av skada! Vad är oddsen för det? På jobbet så går det bra, men det är mycket att sätta sig in i som ny inom området. Värst har varit att jag inte fått duscha eller bada ordentligt för att jag tagit ett allergitest som suttit klistrat på ryggen och som i en vecka inte får utsättas för väta. Det är ett helvete för det kliar som attans trots att jag inte sett någon klar allergisk reaktion på något av ämnena. Inte ens nickel! Hoppas ärligt talat att jag inte är allergisk mot det – som jag var när jag var liten – utan bara har känslig hud i allmänhet.

Vad gör man då när man är sugen på något man inte får göra? Jo, man går och köper en massa badbomber och annat smått och gott på en av få reor hos Lush! Så bra priser på deras boxar att jag var tvungen att köpa två. Var inne på Åhléns och köpte några badbomber där också. Nu väntar jag bara till på torsdag då jag är tillbaka i Uppsala efter jobbet och kan sjunka ner i ett varmt bubbelbad igen!

Kommer duscha på riktigt nu på måndag förstås för då är jag klar med testet, men det blir mycket den här veckan. Årets höjdpunkt, Formex, bland annat!

LUSH REA 2019

Du kanske även gillar