Jag trodde inte att jag skulle ha så här lite ork när jag började jobba. Men det blir mest att jag kör mina timmar på jobbet, köper en kaffe på vägen hem och stupar sedan i säng av utmattning. Nu jobbar jag förvisso koncentrerad deltid för att minska på resorna till och från jobbet som är den största energitjuven och ofta även en migräntrigger. Sedan jag köpte nya hörlurar som minskar ljudföroreningar så har jag haft färre migränanfall och jag använder dom även på jobbet när jag sitter vid datorn. Det är så skönt att man nästan blir tokig av att inte ha dom på sig, för då hör man hur mycket oljud som pågår hela tiden runt omkring en.

Förutom jobbet så har jag försökt hålla aktiviteter till ett minimum. Jag var idag ute och åkte buss till Gränby och var på invigningen av Dollar Store som äntligen har kommit till Uppsala. Det var fullsmockad med människor och man kom knappt fram i gångarna. Det blev några småsaker inköpta, men jag var sugen på några fina inredningsprylar som inte gick att ta med sig på bussen…

Åkte sedan vidare till IKEA och köpte sugrör och lite annat jag behövde. Är rädd att de kommer att sluta sälja sugrör med tanke på hur dåligt det är för miljön, så jag bunkrade upp! Det är den tjocka sorten som jag använder och jag kommer nog att köpa ett par i rostfritt stål som går att diska i maskin i framtiden.

Saknar tomtelatten. Hoppas att de döper om den till kanelbulle-latte och har den året om!

Du kanske även gillar