Det är så tråkigt när det inte händer något i livet som det är värt att skriva om. Det enda utöver det vanliga är att min svärfar, alltså min pojkväns pappa ligger på sjukhus och har varit där i snart en månad. Det är inte min sak att berätta om, men det är inte covid-19 och det verkar gå åt rätt håll, så vi väntar och ser.

På grund av detta så har jag varit rätt osocial och mest lagt upp bilder på Instagram. Hade jag inte haft jobbet och bokcirkeln så hade jag lagt mig under täcket och inte kommit fram förrän vid årsskiftet. Idag har jag ändå kommit igång och jobbat med årets adventskalender som jag valt att satsa på trots att det är stressigt. Hade jag hoppat över att ha en i år så skulle 2020 kännas ännu sämre och jobbigare än det redan har varit.

Nu är det tack och lov novent, en slags bakochfram advent där man räknar ner söndagarna fram till advent och på så vis kan tjuvstarta julen redan under november. För oss som har mycket att göra i december så är det skönt att ha en månad på sig att njuta innan allt stohej sätter igång.

Lite motion har jag fått i år, men pga pandemin så har jag inte motionerat lite mycket som tidigare. Inget gym eller promenader hem från jobbet, mest cykelturer lite då och då samt kortare promenader för att få tid till att lyssna på ljudböcker.

Du kanske även gillar