Förra veckan så var det en hel del sol och en hel del moln. Jag passade på att ta lite bilder när det var fint väder och det blev både cykeltur, bad och vila medan muraren arbetade på skorstenen.

Vattnet i sjön var dock betydligt kallare än jag hade trott. Det var varmare i Edsviken när jag tog årets första dopp.

Som tur är så var det inte så mycket folk på stranden när vi var där. På onsdagen så var det mer sol och då strömmade folk till vattenhålet…

Jag är ingen cykelfantast, men för att ta mig från punkt A till punkt B så är det ett ypperligt färdmedel. Det var verkligen fint väder den här dagen, så fint att jag brände mig på höger underarm och båda benen. Det syns fortfarande en vecka senare…

Att grilla på landet är numera standard. Vi har en bra grill numera så det är roligt att laga mat ute i det fria. Jag kör nästan uteslutet på kycklingspett då det är enklast att få bra. Lite tunna kycklingbröstbitar (jag tycker inte om smaken av lårfilé) som jag marinerat i grillolja plus röd lök och gul paprika räcker långt. Till spettet serverar jag sallad och tzatziki. Enkelt och gott.

Blåmögelosten var betydligt krämigare och godare än brieosten. Det går emot att äta möglig mat, men det är gott, så jag får göra ett undantag för denna.

Du kanske även gillar