Det är sjukt mycket jobb just nu, så jag har inte hunnit logga in på datorn alls. Mobilen är full med bilder dock, så jag har en del att visa upp när jag väl får tid över. Inte mycket nytt i livet i övrigt.

Just nu provar jag en ny rutin med både ändrad kost och motion för att komma ur mitt sega tillstånd efter veckor av uselt mående. Jag har blivit lat… igen. Men med nya rutiner där jag bland annat ägnar mig åt minst 20 min motion innan lunch varje dag,  dricker mer vatten samt tar en måltidsersättning istället för att jag hoppar över en måltid som jag ofta gjort under våren, så borde jag komma igång utan att behöva gå på någon tråkig diet som gör mig trött och deprimerad.

Sen spelar jag Animal Crossing… ett tidsfördriv av rang. Tur att jag kan kolla på serier och lyssna på ljudböcker medan jag spelar åtminstone annars hade jag aldrig fått något gjort. Men nu måste jag sova för att orka upp till jobbet, jag har mycket information att uppdatera imorgon och handlägga ärenden. Det är rätt kul arbete, men så är jag lite pedant och ser alltid till att arbetet är korrekt och ordning och reda, den ultimata statligt anställda alltså!

Du kanske även gillar