Personlig almanacka
Jag insåg efter någon timme i förrådet att det aldrig skulle se särskilt organiserat ut i vårt förråd, så jag hade ingen lust att fotografera eländet när jag tappade orken, skrapade upp min högra knoge och bröt av en nagel. Det är fortfarande ett berg av kartonger kvar att släpa ut till återvinningen och en massa saker som ska till Sollentuna eller till landet. Sen har jag inte fått min latmask till pojkvän att hjälpa mig ta ner julgranen och sista julpyntet så jag får återkomma med någon form av bild på det hela efter jobbet imorgon istället.

Tre kartonger till Myrorna fick jag ihop ändå! Men jag har massor med “fina saker” som jag inte vill ha kvar som ska rensas ut. Varför är det så svårt att bara göra sig av med sånt man aldrig kommer använda?

Något jag alltid har ordning på är min almanacka, så det blir en bild på den tills vidare 🙂

Du kanske även gillar


En kommentar

Svara

Finns det inget du kan sälja då när det är så fina saker……………fast det kanske är saker du kan ge mig i födelsedagspresent……bra ide va hehe!!!! Visst är det jobbigt med att ha för mycket grejer det tar så mycket plats. Obs, ej köpa något nytt förrän man gjort sig av med något, det är viktigt!!!!!!

Svara

E-postadressen publiceras inte. Required fields are marked *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.