Detta inlägg är reklam för The Body Shop och innehåller annonslänkar.
Många kan säkert tycka att det är lite väl tidigt att börja prata om julen och adventskalendrar, men vill man säkra en av de bästa så måste man vara ute i god tid! Jag har köpt många adventskalendrar genom åren, men en jag alltid återkommer till är den största, The Ultimate Advent of Change från The Body Shop.

Den här kalendern har haft många olika former och funktioner genom åren, men just den här boxvarianten som du öppnar upp och drar ut lådor ur likt en liten byrå tycker jag är perfekt. När man öppnat locket så ser den ut som ett vackert pop-up julkort. Jag lägger upp ett videoklipp på min instagram. Kartongerna är enkla att öppna och det är verkligen som små gröna julklappar. Om du inte vill ha lådan framme så kan du lika gärna ställa ut alla små kartonger under granen och ta en per dag.

Eftersom jag skulle recensera kalendern så gick jag igenom alla paket för att utvärdera innehållet och utan att spoila för mycket så är det en bra mix med bästsäljare. Det är enbart hud och hårvårdsprodukter, den innehåller inget smink. Den innehåller heller inga säsongsprodukter, som special edition juldofter, så de kan man med gott samvete köpa separat utan att man riskerar att få en dubblett.

Jag hittade flera av mina gamla favoritprodukter i nydesignade förpackningar – The Body Shop använder nu så lite plast som möjligt till sina förpackningar och då växtbaserad eller återvunnen plast. De har ett klart hållbarhetstänk och en framtidsplan där förhoppningen är att alla förpackningar ska vara komposterbara, återfyllbara eller återvinningsbara. Utöver det så är de cruelty free och många produkter är veganska.

Vill ni veta exakt vilka produkter kalendern innehåller så finns det en spoilerlista här under fliken “Vad gör produkten”. Här under finns även en bild på tre av produkterna i kalendern:

Här visar jag upp tre av mina favoriter ur kalendern. Jag älskar british rose shower gel, som numera doftar än mer ros än tidigare, almond milk är en underbar body lotion som doftar milt och gör huden len och återfuktad, vitamin E-serien har jag testat tidigare, men inte som nattmask i tub-form så det ser jag fram emot. Det är en mask som håller huden återfuktad under natten.

Priserna har som ni vet gått upp en del, men värdet på innehållet är fortfarande dubbelt så mycket som det den kostar. Priset ligger på 1495 kr (innehåll värde 3060 kr). Så hade du ändå tänkt införskaffa flera av produkterna (se spoilerlistan), eller är du en av de som aldrig testat något från The Body Shop tidigare, så rekommenderar jag verkligen den här kalendern. Det är en perfekt introduktion till de bästa produkterna och en lyxig box full med små presenter ända fram till julafton.

Utöver den gröna så finns det även två andra kalendrar, den blå Advent of change för 795 kr och den röda Big advent of change för 1095 kr.

Bjuder även på en bild av mitt nya badrum som jag och min farsa har byggt. Här ska alla produkter få flytta in i december då jag öppnar kalendern igen. Badkarsbaljan är min stora favorit och är inköpt på Amazon, HelloBath XL i färgen brazilian sand.

Du kanske även gillar