Varför renovera hela köket när man kan måla om det och sedan klistra på lite marmorplast? Det enda jag inte gillar i köket just nu är handtagen, men det går inte att sätta dit nya pga stängningsanordningen på luckorna samt hålen på lådorna som är svåra att hitta handtag som matchar.

Jag hade köpt den svarta marmorplasten åt morsan, men jag fick tillbaka den och använde den direkt på de få bänkytor i älsklingens nya kök.

150818-24

FÖRE

Så här såg det ut innan jag modifierade bänkytan. Tråkigt är det ord som dyker upp först i mitt huvud när jag ser detta.

150818-10

EFTER

Så här blev det med alla prylar. Jag hoppas kunna ställa in microvågsugnen i ett skåp så att det blir mer plats på bänken. Givetvis kunde jag inte undvika bubblor, men ett nålstick löser det rätt så smidigt.

150818-23

FÖRE

Den här lilla biten bänk var trist och rätt onödig innan. De hade ingen smak alls som valde den där bänkskivan, har aldrig tyckt om det där mönstret.

150818-22

EFTER

Efteråt blev det mycket finare, men det är fortfarande en rätt onödig yta – får plats med max en kastrull. Gillar de fina salt och peppar-karen som jag fick via Arcade Block 😛

Du kanske även gillar