Det här äpplet köpte jag efter att jag mött upp med Walle och åkt in till stan. Skaffade även ett klassiskt rött som jag sparar till jul – känner inte för att hålla på och kladda med mer smält socker än nödvändigt i år.


Det här är alltså det jag kom hem med från mitt besök till Outletbutiken som just nu huserade Presentknallen från Borås. En fin, hjärtformad skål som blev perfekt till min hög med apelsiner som låg och skräpade i köket i ett sånt där nät. 50 kronor.


Julfina glasunderlägg från Sia. Alla sex såg inte likadana ut, men de var de sista och jag använder oftast bara 2 åt gången så för mig kvittar det. 40 kronor.


Förvaringslåda med glaslock till småsaker eller annat fint. Älskar svartmålat trä! 80 kronor.


Näsdukar. Pengar är alltid bra att ha, men ännu bättre när man kan snyta sig i dem också. 8 st för 20 kronor.

Sen köpte jag även en julklapp eller två som jag inte kommer visa upp då mottagarna läser min blogg. Allt som allt så var det kul att besöka Outletbutiken och det kommer jag nog göra om så fort det kommer någon mer intressant utförsäljning. Idag säljer Laila Bagge Wahlgren kläder från sin klädkollektion på Outletbutiken från 11-16, hon ska tydligen vara på plats också. Dra dit om ni känner er manade.

Du kanske även gillar