På all god mat! Snart är det dags att sluta äta julgodis, julmat och annat onödigt. Börja motionera mer igen och inte äta mellan måltiderna. Här ska kilon brännas och om jag har tur så sitter baddräkten som den ska i sommar.

Jag har inte gjort ett dugg sen julafton. Idag har jag inte ens satt foten utanför dörren, bara suttit inne och glott på tv. Man känner sig verkligen undermålig när man inte gör något nyttigt om dagarna.
Sen blir jag så förbannad på all reklam om mellandagsrean som går nu på tv. Som om det finns pengar över till ännu mer prylar efter julen. Jag skulle i och för sig behöva nya handukar och nya sängkläder – de jag har nu är från jag var 12 år och älskade påslakan med små söta katter på.

Nu är det dags att göra något för en gångs skull! Det blir dammsugning av rummet, rollning av mattan (katthår) och moppning av golvet. Det är kanske inte roligt, men något måste jag göra annars blir jag tokig! Efter allt det så kan jag åtminstone sätta mig och spela Galaxy utan skuldkänslor.

Du kanske även gillar