Igår blev väldigt lyckad faktiskt. Trots att vovven mådde riktigt dåligt frammåt tolvslaget och bajsade och spydde ner det mesta i brorsans rum.

Jag och mamma började förbereda middagen runt 4 och jag gjorde två sallader, en med massa hackade grönsaker, dressing och kryddor och en bestående av tomatklyftor, paprika, gurka och sallad. Jag tyckte bäst om den första. Sen fixade jag lite bröd medan hon gjorde ungstekt fläskfilé och pommes. Jag skivade baguetten och la alla bitarna i en ugnsäker form, bredde på vitlökssmör på hälften och slängde in allt på 5 min i ugnen. Enkelt och gott.

Det var alltså storebrorsan, hans flickvän, deras lilla tjej och vår mormor som kom på "festen".
Jag har hela kameran (min gamla trofast) full av bilder på lilla Elin så jag kommer lägga upp några här snart.
Lillebrorsan åkte iväg innan tolv till sina kompisar för att dricka sig fulla och festa, medan jag satt hemma i soffan och höll för öronen på vovven som var oerhört stressad och ja, helt förstörd. Nästa år blir det lugnande för honom. Konstigt nog behövde han inte det förra året (2006.)

2007 var om ni frågar mig rätt å händelselöst och tråkigt. Jag kom vare sig frammåt eller bakåt och nu hoppas jag bara på att 2008 blir mitt turår.

Nyårsafton

Du kanske även gillar