Den här damp ner i brevlådan idag. Min nya favoritmanga! Full med crossdressing, övernaturligt, mardrömmar och kärlek. My Bergström beskriver den bättre än jag på J-Fi’s hemsida så här är ett uttag från sidan:

” En helt vanlig skoldag upptäcker Ichijo Mashiro att flera av hans skolkamrater i internatskolan han går på har försvunnit spårlöst. Inte nog med det; varken Ichijo eller någon annan minns heller vilka de var eller vad de hette. Samma eftermiddag, efter att lektionerna är slut för dagen, blir han inkallad till skolsköterskan. Hon berättar att han från och med nu ska delta i speciallektioner en gång i veckan. Lektionen har obligatorisk närvaroplikt, och de elever som inte lyckas avsluta kursen får inte ta studenten. Detta är skolans regler.

Plötsligt, likt ur ingenstans, uppenbarar sig en flicka i regnrock. På sig bär hon ett halsband med en stor pärla, en smutsig stövel och ett paraply. Hon kvider fram “Jag hatar män!” och hugger Ichijo i bröstet med sitt paraply. Men Ichijo dör inte. En av pärlorna i flickans halsband splittras och hon går upp i rök. Ichijo, som ser att ett likadant halsband fast med tre pärlor hänger runt hans hals, har upptäckt en helt annan aspekt av sin skola. Det är inte vanliga ämnen som matte och svenska som lärs ut där. För Ichijo blir uppgiften att lära sig att acceptera vad han har försökt förneka ända sedan han föddes: Att han är född med en kropp som är till hälften man, till hälften kvinna, och att den kvinnliga sidan nu har börjat göra sig gällande. “

Jag har läst bok ett till tre på datorn, men jag älskar verkligen den här serien och kommer köpa alla delarna så fort jag kan. Vill ha alla samlade i bokhyllan så att jag kan ta fram och läsa dom när helst jag vill. En annan riktigt bra manga, från samma förlag (Go! Comi) är The Devil Within som bara är två böcker lång, men inte mindre bra för det. När andra boken kommer ut så kommer jag skaffa även den.

Du kanske även gillar