Jag vet exakt vad jag kommer i julklapp i år, för jag har införskaffat det själv. Ingen i min familj och ingen av mina vänner har någon lust att ösa dyra presenter över mig så då är det upp till en själv att göra julen minnersvärd. Det blir mest tv-spel och böcker till mig, men det blir inte billigt precis. Tror att böckerna kostade minst 400 kr och spelen runt 1500. Om någon undrar så är det spel till Nintendo Wii. Jag tänker inte avslöja vad det är för spel och böcker, det får bli en liten överaskning till efter (eller på, eftersom jag ska vara hemma) julafton. Så kom gärna tillbaka och kolla då.

En tråkig sak som har hänt är att min kamera, en Nikon D40X endast 3 veckor gammal har lagt av eller dött. Vilket det är får jag inte veta förrän dom ringer från Nikon och berättar. Just nu är den alltså inne på "service" och dom sa att dom skulle ringa när den var antingen fixad eller dödförklarad. Jag vet inte vad jag hoppas på mest. Att få hem det igen, lagad och alltid kommer vara orolig över om den kommer lägga av igen på samma sätt eller om jag ska få en ny som säkert inte kommer komma hem hit förrän om flera veckor. Nej, det är riktigt tråkigt. Någon annan som varit med om att ens kamera har bara lagt av (utan att den träffat golvet först) och slutat fungera några veckor efter köpet?

Nu är det i alla fall någon Walt Disney-dokumentär jag tänker kolla på, på tv. Sen blir det Stargate Atlantis på 6:an, men jag hoppar över animefilmen den här veckan eftersom jag redan sett Metropolis och tyckte inte om den.

Du kanske även gillar