1. Vilken bok läser du just nu?
Definitely Dead av Charlaine Harris, näst sista boken av Southern Vampire-serien jag har hemma just nu (jag väntar på att bok #8 kommer som pocket.)

2. Vilken bok ligger på tur?
Det blir förmodligen nästa bok i serien, All Together Dead, men efter den så tror jag det blir Människohamn av John Ajvide Lindqvist och jag vill verkligen läsa Deluxe av Ann Godbersen så den kommer nog trea just nu.

3. Vilket är ditt favorit-te?
Lipton Yellow Label är en av favoriterna (har en helt förråd med det här hemma), Lipton Forest Fruit & Blue Fruit likaså. Jag hade en "Grönt-te-fas" då jag bara drack det nyttiga gröna teet, men det gick åt så himla mycket honung för att få det att smaka någorlunda sött så det var bara en tillfällig favorit.

4. Vad tycker du om hösten, som årstid?
Jag älskar att det blir svalare både inne och ute. Plus att det blir mörkare och att man äntligen kan sova utan att solen bränner genom persiennerna på morgonen. Men jag gillar inte att det blir så smutsigt och lerigt ute då jag har en hund som man måste tvätta och torka så fort han varit utomhus på hösten. Jag har absolut inga problem med mörker – om jag har mina små mysstunder framför brasan med en bok eller framför tv:n med en bra serie, en kopp varmt te och något gott att tugga på.

2008-08-23 kl 03:59:30

Du kanske även gillar