IMG_6850

IMG_6853

IMG_6810

Hår, något som kan vara riktigt snyggt på vissa medan andra passar minst lika bra utan. På huvudet eller på kroppen, något man föredrar att inte ha eller anser är naturligt och bra som det är.

Själv är jag väldigt kluven till hår-frågan. Gärna mycket hår på huvudet, kvinnligt på intima ställen och det är positivt att vara lite extra hårig på vintern då det är kallt. Dock så avskyr jag hår i ansiktet på mig själv och fullkomligt hatar de små ljusa strån och enstaka mörka som envisas med att växa vid underkäken. Lena ben är något jag också uppskattar hos mig själv och ibland även underarmarna. Men att raka alla dessa områden gör bara att det kliar en massa när håret växer ut och känns strävt och hemskt innan det blir tillräckligt långt igen.

Just därför blir jag så glad när jag får testa en produkt som faktiskt hjälper med de här problemen. Hair No More Spray gör exakt vad som utlovats till skillnad mot andra produkter jag testat under en längre tid.

Själva produkten i sig är framtagen med hjälp av enzymer från exotiska växtextrakt som hjälper till att förhindra återväxt av hår. Vätskan tränger in i hårcellerna och mättar cellen, vilket gör att cellen inte kan andas och proteinet som vanligtvis står för tillverkningen av hår löses upp. Sprayen ger långvariga resultat och verkar utifrån och in utan att skapa några obehag samtidigt som den mjukgör huden.

Använder man spayen direkt efter rakning eller vaxning, så får man optimalt resultat. Återväxten av håret som sker i början tenderar till att vara ljusare, tunnare, mycket mer diskret och lättare att raka bort. Om man använder sprayen på en daglig basis så får håret ingen chans att växa ut igen och den hämmar oönskad hårväxt i ansiktet eller på kroppen, oberoende av dess tjocklek.

Det är viktigt att påpeka att man bör testa sprayen på ett litet område innan man början använda den regelbundet. Genom att bara spraya en mycket liten del på huden, och därefter vänta i 24 timmar för att se om du får någon allergisk reaktion.

För att göra ett så utförligt test som möjligt så använde jag olika metoder för att avlägsna mitt dåvarande hår på benen först och främst. Jag testade även på de fula hårstråna i ansiktet och underarmarna.

Jag använde rakhyvel på vänster ben och några vax strips på högra för att få se och känna skillnaden mellan de båda. Direkt efteråt sprayade jag på Hair No More och masserade in i huden. Första veckan använde jag produkten två gånger om dagen för att sen övergå till en gång per dag.

Det tog inte direkt även om benen de första dagarna höll sig helt stubbfria på båda benen. Efter några dagar började hyvel-benet att kännas stubbigt medan vax-benet var lent någon dag längre. Sen har jag fortsatt att raka båda benen och använt sprayen och så här lena och mjuka ben har jag inte haft på år och dag. Så den enda varningen jag har är att ni kommer att bli beroende av den här formen av permanent hårborttagning – för nu behöver jag inte underhålla hårborttagningen lika ofta längre.

I kombination med någon enstaka vaxning så behöver man inget mer än Hair No More vilket känns både prisvärt och smidigt. Bästa produkten i sommar om jag får säga det själv!

Passar: Alla hudtyper, både kvinnor och män.
Cirkapris: 349 kr /120 ml

Betyg: betygbetygbetygbetygbetyg0

IMG_6861

Du kanske även gillar