Jag tycker mitt sista inlägg lät ganska negativt så här kommer ett glatt shoppinginlägg – och som ni kanske har märkt så har shopping (för det mesta) inget med kläder eller liknande att göra för mig. Nej, sånt intresserar mig inte ett dugg. Mina intressen är film, musik, böcker och prylar!

Ikväll åkte jag med brorsan och storhandlade på ICA MAXI. Förutom mat så fick jag med mig en tidning och filmen Wall-E som det var extrapris på (endast idag – 99 kr) som jag inte sett än, men den ska tydligen vara riktigt bra.

En annan kul grej är att jag vunnit lite saker, i Bli en vinnare forumets julkalender (där jag skrev ett litet rim) och Macworlds Tomteskrufvtävling (där jag letade rätt på alla tomteskrufvarna.) Vad jag vann får ni kanske se redan nästa vecka. På tal om tävlingar så kommer ni säkert ihåg att jag lovat att anordna ett par egna här i bloggen. Jag kommer givetvis hålla det löftet men det blir inte förrän i januari/februari. Då är de allra flesta hemma och har förhoppningsvis fått vila upp sig efter jul och nyår. 2009 vet jag kommer vara bra i allmänhet. Då kommer bland annat Lagerhaus tillbaka till Sollentuna centrum igen. Yay!

Hoppas ni får en trevlig Lucia.

Du kanske även gillar