Satt nästan hela kvällen framför tv:n och hoppade runt i Little Big Planet. Först vid nio så kollade jag på klockan och insåg hur mycket tid som obemärkt hade passerat förbi. Det är verkligen sant de som säger om att tiden flyger förbi – men så brukar det vara när jag har roligt. Inget fel med det. Eller jo, det hade varit skönt om tiden gick lite långsammare så att man hann med allt.

Förutom tv-spel så har det även blivit en del film och serier för min del. Har bestämt mig för att se alla säsonger av Curb Your Enthusiasm som jag tills nu har förbisett, men med en knuff från Alfapetmästaren så tog jag tag i saken och klickade hem serien. Hittils har jag bara sett hela säsong 6 och säsong 1. Går ganska bra att kolla på avsnitten lite hux flux, man missar inte särskilt mycket. GIllar Curb skarpt! Inte precis lika mycket som jag gillar True Blood, men skulle Larry bli biten av en vampyr i säsong 7 så… vilket, när jag tänker efter inte skulle vara så otroligt, båda är ju HBO-serier och det skulle väl vara bra reklam. Eller… kanske inte. Tänderna passar honom ganska bra ändå (ursäkta mina usla photoshop-skillz):

Imorgon så kommer jag införskaffa några nya spel igen, bland annat GTA IV så det blir ännu en kväll framför LCD:n. Måste komma ihåg att äta bara…

Du kanske även gillar