Fick ett mail om att jag kommit med i ännu en kampanj genom Buzzador. Den här gången ska jag få testa en ny återfuktande duschcreme från Dove. Ser verkligen fram emot det här. Ska samla ihop så många jag bara kan och få till minst en ordentlig Buzzning, men är någon bloggläsare sugen på att få hem ett prov, läsa på lite om produkten, testa den och ge lite synpunkter så kan ni anmäla intresse i det här inlägget.

Nutrium Moisture är ett genombrott på duschtvålsmarknaden då det är en unik kombination av skonsam rengöring och återfuktare som är identiska med hudens naturliga ämnen. Dove Visible Care innehåller betydligt mer av hudens naturliga återfuktare än vanliga duschtvålar.

Dove Visible Care med Nutrium Moisture kombinerar två av hudens egna fuktighetsbevarande ämnen. Huden blir mjukare och smidigare efter sju dagars användning och efter bara tre veckor är resultatet märkbart med en synligt vackrare hud.

Buzzador
Buzzador är ett företag som gör marknadsundersökningar via “mun till mun”. Alltså de skickar ut gratis produkter till medlemmar som sedan marknadsför produkten till vänner, släkt, bekanta osv.. Man får prover hem som man kan ge bort för att sen få reda på vad andra tyckte om dem. Enda kravet är att man skickar in rapporter (och bilder) på allt man provar så företaget får veta vad man tyckte om produkten.

För varje färdig rapport så får man poäng och ju mer poäng man har desto fler kampanjer kommer man med i. Buzzador har precis gjort om sin hemsida så den är enklare att använda och nu kan man även få extra poäng om man skriver en bra rapport eller om man skickar in bilder på när man provar produkten.

Hittils har jag fått buzza om allt från halstabletter till kyckling, läskedrycker och hudvårdsprodukter. Det är ett väldigt givande uppdrag och jag hoppas att jag får testa på ännu fler produkter i framtiden.

Känner du för att axla rollen som en Buzzador och både testa och tipsa om nya produkter så kan du anmäla dig här: Bli Medlem.  Då får jag lite extra poäng också. Det kan ta ett tag innan man får sin första kampanj, men det är helt klart värt besväret.

Du kanske även gillar