Ja, det är inte som om jag kommer att flytta hemifrån – skulle aldrig få min ekonomi att gå ihop om jag bodde själv. Nej, jag ska som sagt flytta ner i brorsans gamla lägenhet som ligger i botten av våra föräldrars hus. Det såg inte något vidare mysigt ut när brorsan bodde där, men den senaste veckan så har jag, men hjälp av min pappa fixat till lite så att åtminstone ett rum är beboeligt. Köket är långt ifrån klart, badrummet är hemskt och det finns ett till litet ofärdigt rum i anslutning till det stora på bilden, men det hinner nog bli klart i år.

Var i helgen på IKEA och där skaffade jag några möbler och saker på rean. Jag vill ha det svart, vitt, grått och beige – och några färggranna saker som sticker ut lite extra. Har en del kvar, men det börjar se ganska fint ut där nere nu.

Taket är vitmålat, väggarna är rena, golvet är rent och fint och så har jag monterat en jäkla massa möbler – allt utom soffan, själv. Ska sätta upp en lång gardinstång och hänga upp massor med gardiner så att det blir varmare runt fönstret, ställa in alla mina tekniska prylar och flytta ner sängen, kylskåpet osv sen kan jag äntligen bo där.

Uppdaterar med nya bilder allt eftersom jag fixar till stället.

Det här tar upp väldigt mycket av min tid så jag ber om ursäkt till alla som mailat men inte har fått svar ännu. Ska ta tag i det snart.

Du kanske även gillar