IMG_4226

Tänkte ta er på en liten tur i vår nya stad, Storvreta. Den något dyra Coop Konsum i Storvreta där vi handlar för det mesta ligger några hundra meter bort och bortom den ligger stationen där jag tar Upptåget ner till Uppsala central för att kunna ta mig till huvudstaden.

Det finns en Ica också, ett apotek och Vretens pizzeria som är under all kritik (maten är helt enkelt smaklös – om man inte väljer den kryddigaste maträtten de har på menyn) men annars är det väldigt fattigt på butiker och det bästa stället jag varit på än så länge är; Biblioteket. Vars öppettider är minst lika uselt som stadens butiksutbud.

IMG_4232

Här promenerar jag nästan varje dag förbi en enorm vattenpöl mitt i den ojämna vägen. Stövlar är ett måste om det regnat i Storvreta. Utanför vår lägenhet så står det ofta gubbar och röker, vilket är bland det vidrigaste jag vet innan snus, så det är inte någon frisk luft här ute på landet, när man öppnar fönstret, som man hade hoppats på.

IMG_4240

Och så avslutar vi den här otroligt korta rundturen med att se bortåt byggnaden som huserar min älsklings lägenhet.

Det är ett vackert område men – ni med barn får ursäkta mig nu – fan för alla störiga ungar i området som förstör friden med sitt skrik och spring! Saknar skyltar i området med ord som Barnförbjudet och 18-årsgräns.

Jag kan inte rekommendera Storvreta till någon förrän det sker några enorma förbättringar, men här är älsklingen tvungen att bo tills han hittar något annat boende och jag stannar med min man!

Du kanske även gillar