Allt det här fick vi med oss hem från centrum. En kasse från Lagerhaus, där jag hade köpt 2 rosa karamell/dessertskålar, en Hello Kitty chokladkalender samt några julklappar som inte finns med på bild. I skålarna så satte jag de två toasties från Naked juicebar (en Mediterranean Masterpiece och en Spinach & Feta Melt) vi plockat på oss gratis ihop med varsin Loka och lite smågodis. Det blev även en sväng in på systemet där jag plockade upp Blossas glögg 2010 med saffran för 89 kr. Sen har vi den lilla goodiebagen:

Kassen innehöll reflexarmband och två nyckelband, nyckelring, fickspegel med borste, parfymprov, doftbil, två handvärmare, badboll, ansiktsmask, putsdukar, två tidningar och en produktkatalog, en påse med ett reklamblad i, några infoblad och rabatter som bara gällde till nio samma kväll samt ett 2 för 1-erbjudande från Sturebadet.

Oh och sen blev det en Very Berry Smoothie + Slim Kick (gratis då jag hade handlat 5 gånger) från Naked Juicebar – älskar deras smoothies och juicer.

Du kanske även gillar