I fredags tog jag årets första dopp i poolen – som nu är uppvärmd och det är alltid minst 25 grader varmt i vattnet. Idag, söndag så ska det tydligen bli soligt igen och jag kommer förmodligen att ta ett dopp igen och sen hoppa in i bastun och köra min vanliga grej. Har fixat en fin, svart, badrock på Jysk lagerrensning så att jag  ska kunna ta mig till och från poolen i stil. Det kommer hit en del släktingar också, då vi ska fira min och brorsans födelsedagar plus mors dag. Smörgåstårta och jordgubbar skall serveras och jag hoppas kunna ta en del bilder.

Bortsett från det så har jag inte haft tid med mycket. Har nästan kollat klart på hela sista säsongen av Lost som jag har skjutit upp länge nog. Skönt att den får ett ordentligt avslut till skillnad från min favoritserie Heroes som NBC la ner. Är fortfarande förbannad över det. Ordentliga avslut är livsviktigt när det kommer till långa serier. Finns i och för sig serier där det är resan som är målet, men jag brukar inte tycka om sånt.

Efter Lost så ska jag börja kolla på The Sopranos och se klart på Dollhouse. När jag har tid det vill säga. Finns massor med småsaker som ska tas omhand nu.

Du kanske även gillar