Varför spelar jag alltid in konstiga videor när jag är så pass lättpåverkad… Pinsamt. Men kul hehe

Jag hann inte iväg till Gamex idag tråkigt nog. Var klar att åka innan fem, men morsan skulle till centrum och hämta paket och lite saker hon beställt på Systembolaget så jag fick snällt följa med och assistera henne. Köpte även mjölk och lite annat åt henne på Ica under tiden hon fick sina paket utlämnade. Efter att allt var klart så hade klockan blivit på tok för mycket och morsan och Walle tyckte att jag skulle släppa mina planer om att dra till mässan och göra det imorgon istället vilket jag efter många om och men gick med på.

Eftersom jag blev lite nedstämd efter de misslyckade planerna så gick förstås mitt shopping-mode (mow-deh inte mode som i trender, it’s in english 😉 ) och gick runt och trånade efter saker jag “måste” ha. Såg julkalendern på The Body Shop som jag trånat efter i flera år nu. Kunde inte släppa den och gissa vad! Jag får den i “julklapp” av morsan! Det blir en “Decemberklapp” istället men lika uppskattat. Tröstade mig även med ett Glögg-köp och papparkakor. Ska sparas till kalla novemberkvällar framför tv:n under en filt med tända doftljus på bordet.

Hämtade även ett nytt iPadfodral som jag inte är lika rädd om som det läderfodral jag först skaffade till paddan. Det nya är lila och vackert. Mjukt och fint 🙂

Imorgon blir det Gamex ändå! Nu jävlar! Ses vi där?

Du kanske även gillar