Jag promenerade hemifrån kvart över åtta och kom till centrum halv nio. Där gick jag in och väntade några minuter innan Walle kom dit. De har väldigt fina juldekorationer upphängda i Sollentuna centrum.


Sen var det bara att promenera ut och en bit bort i kylan för att kunna slinka in på O’Learys där vi hade bokat ett bord. Det var mysigt beläget i en hörna och det var inte fullt så högljutt som jag hade trott att det skulle vara på ett sånt här ställe.


Jag var sugen på kött. Lammkött hoho 😉 Så det blev Lammytterfilé. Rare (riktigt rosarött ska det vara, avskyr torrt eller segt kött.) Sen blev det onyttiga men underbart goda pommes, grönsaker och bearnaise – länge sen jag åt bearnaise nu, det är så fett och gott…


Walle körde på kyckling och aioli. Fick smaka lite och det var också gott.


Efter maten så blev det lite kaffe och dessert. Hans dessert var jag avundsjuk på, jäklar vad de hittar på. Friterad glass med grädde, kola- och chokladsås på ett rån. Här nallade jag lite också, men det var inte uppskattat av min vän gottegrisen, som ville ha sitt mums mums ifred … sorry 😎


Min cheesecake var god men jag föredrar när de är höga och smälter i munnen, den här var lite för… platt 🙂


Arsenal förlorade med 1-0. Trist men det var en lyckad kväll ändå. Det här måste vi göra om någon gång. Fast då blir det mindre mat. Jag blev proppmätt.

Du kanske även gillar