Ah vad trött jag är. Somnade kl 7 i morse och vaknade vid halv ett. Låg sedan och latade mig i sängen till fyra, kollade på inspelningen av Vakna med The Voice på digitalboxen och snackade sedan lite med Johan på telefon, alltid trevligt att höra hans röst :love:

Har tagit ut hunden också några gånger men inte på någon ordentlig promenad. Släppte ut honom på tomten vid tre och gick och la mig medan han fick hoppa runt ute, glömde bort honom 😯 och släppte in honom först vid fyra då han skällde på någon som promenerade förbi på vägen. Så kan det gå när man är trött. Tur att Nalle har sån tjock och bra päls så att han är skyddad mot regn och kyla. Det är ju inget vidare bra väder idag.

Har några paket att hämta på utlämningsstället och en del småsaker att visa upp och berätta om men jag har inte orkat fota det.

Var bland annat publik på första avsnittet av Veckans kanin med Alex Schulman. Så min hemska nuna skymtar kanske förbi någon gång vid 22:00 på torsdag i tv3. Brunt långt hår, svarta kläder och klockhalsbandet (som jag har i layoutbilden ovan) hade jag på mig om ni tänker kolla.

Bilden ovan är från ett tidigare tillfälle då Walle var på besök. Vi spelade tv-spel och fikade lite. 🙂

Du kanske även gillar