Sitter nu och äter en lussebulle till mitt kvällskaffe och är bra nöjd med dagen.

Jag promenerade till pendeln tidigt på dagen och åkte in till Stockholm central för att möta upp med Walle. Kom på att jag glömt mina piller (minipiller och aknemedicin) hemma och fick smått panik för om jag inte tar mina minipiller en dag så blir det knas med mensen direkt! Samma sak med aknemedicinen som är det enda som står mellan mig och utslagen. Smet in på Apoteket och Gud ske pris! Jag hade kvar på recept att hämta ut. Tjoho!

Promenerade runt på stan och kollade på fina saker som jag inte har råd att köpa också. Bland annat på NK – där jag råkade få med en minimal julklapp. Är så utfattig man kan bli nu, tur att det finns mat i frysen…

Åkte sen iväg till Stadshagen efter någon timme. Skulle dit för att hämta ut en produkt för hemtest hos Ipsos, men vi hittade ett par geocacher på vägen innan dess. Det var fint där vid vattnet så jag tog några bilder innan jag plockade upp produkten och drog in till centralen igen.

Där delade de ut små “goodiebags” till kattägare med kattmat från Sheba så jag tog en kasse till kissarna hemma. Sockan vräkte in direkt! Haha gulltjockisen <3

Är trött nu efter att ha promenerat runt hela dagen och efter att ha väntat på försenade tåg (signalfel igen?!) så blir det sängen snart. Natti på er.

Du kanske även gillar