Jag bestämde mig för att jaga rätt på Hemglassbilen då jag hörde de klassiska glassbils tonerna när jag var ute och latade mig vid poolen idag. Det var bara att hoppa upp på cykeln och sticka iväg. Med mig hade jag 200 kr – inte tänkte jag komma hem utan glass en sån här gassande dag! Jag cyklade runt och letade, lyssnade efter bilen men hittade den inte. Efter en halvtimme gav jag upp och begav mig hem igen. Gick in på datorn och kollade upp vilken rutt den skulle ta den kommande halvtimmen och stack iväg igen. Jag ger mig aldrig! Cyklade sedan genom halva staden och körde sedan runt i det område där bilen skulle dyka upp vilket den givetvis gjorde efter någon kvart.

Glassbilstjejen var riktigt trevlig och såg inte alls irriterad ut när jag tjatade på om gratisgrejerna man kunde få. Blev medlem i kundklubben och fick då en pocketbok (Till skogs av Tana French), en nöjescheck samt klubbkortet. Köpte även 2 kartonger med min favoritglass Sundborn Punsch och fick då även en Mumin pysselbok (vad jag ska ha den till vet jag inte, men gratis är gratis…), den ena kartongen gav jag bort – så att jag inte ska äta för mycket sen.

Kixan fick även en biobiljett för att hon köpte 2 ljudböcker i sin bokklubb. Så nu har vi 5 stycken som väntar på att bli använda. Vilka filmer bör man se på bio… ?

Du kanske även gillar