Där ljög jag verkligen för det var inte alls det jag gjorde ute vid poolen idag. Nej, de senaste dagarna så har jag inte haft en lugn stund och idag så var huvuduppgiften att få poolen någorlunda ren. Kanterna var skitiga och botten var full av smuts och löv. Smutsen tog vår lilla pool-robot Robert hand om och jag tvättade rent kanterna och tog upp löv från botten med en håv. Bra teamwork där. 😀


I brevlådan så låg den nya Nemi-tidningen! Äntligen! Tjock och fin med både gamla trevliga serier och en ny. Har inte hunnit läsa mer än ett par sidor men jag gillar den här nya tidningen. Lagom antal serier utöver Nemi – bättre med få, längre serier. Favoriterna (anledningen till varför jag köper Nemi) är Zelda och Love hurts. Zelda är en underbar serie! Jag älskar Lina och jag ser verkligen fram emot hennes snuskserie Maran som hon jobbar på. Love Hurts är ett nöje att läsa. Jag gillar Kims historier och stil. Så det ska bli kul att se vart han tar den nya Puppy Love.


Ingen hade lust att laga mat då vi inte hade så mycket hemma (måste handla snart…) så jag tog saken i egna händer och slängde ihop en pizzadeg och gjorde några oformliga pizzor med det vi hade i kylskåpet. Basilico tomatsås, tomater, rökt skinka, gul lök, lite riven mozzarella och whiskeyost 17%. Kixan slängde även på lite räkor.

Du kanske även gillar