Vaknade till ett par gånger under förmiddagen, vilket störde min sömn så det blev att jag låg kvar i sängen till halv 4 – gör mig ingenting då dagarna är ganska händelselösa innan 3. Slängde i mig en av morsans energirika shakes, gick ut och hämtade in dagen post (inget till mig 🙁 ) och spenderade sedan en halvtimme på motionscykeln. La mig sedan i sängen och läste nästan klart Ransom My Heart. Efter det så var det dags att ta sig till affären, där jag bland annat handlade filmjölk, salsa, tortilla chips, yoghurt, sorbet och dricka. Till middag så blev det kyckling med salsa – min favoriträtt just nu!

När jag skrivit klart det här inlägget så är det dags att ta hunden på en liten promenad i kylan, jag skulle föredra att stanna här inne under täcket, men Nalle älskar verkligen mina raska promenader – jag är den enda i familjen som går både fort och långt tyvärr, han skulle behöva ännu mer motion det lilla energiknippet…

Asken på bilden fick jag av Kixan som en tidig Alla Hjärtans Dag-present. Hon hade köpt den för 10 kr på In & Finn i stan.

Du kanske även gillar