Jag har velat byta upp mig ett tag nu och bestämde mig för Samsung S8000 Jet Urban Violet då det uppfyller mina krav samt var ganska billig – aldrig att jag köper en mobiltelefon för över 3000 kr (iPhone går bort direkt!) och aldrig mer begagnade (har bara dåliga erfarenheter av sådana.) Sen vill jag inte binda upp mig genom ett abonnemang då jag gör av med max 900 kr om året med mitt kontantkort. Svårt att slå det – inte omöjligt dock :P.

När jag väl hade beställt min lila Jet (på CDON för 2 749) så bestämde sig Kixan för att utöver de körlektioner med mera som vi snackat om även stå för mobilen. Jag tackar och tar emot. Visst har jag hjälpt till och ordnat mycket på egen hand på sistone, men är det inte lite väl generöst – även med mina föräldrars mått mätt… äh jag är bortskämd helt enkelt.

Har använt den ett tag nu och jag har inget negativt att säga om den. Det blir bra bilder med kameran, att ringa med den funkar som det ska, att koppla upp sig via wi-fi är extremt lätt och jag kan på så vis surfa runt (har inte testat att blogga än men det ska jag testa), har varit inne på svtplay, aftonbladet, facebook och youtube bland annat. Widgetsbiten som känns lite som Windows sidpanelen är kul men jag använder den vanliga menyn mer. Underbart med touchscreen och att man slipper små, otympliga knappar och att det är en AMOLED-skärm som drar mindre ström och ger en bättre bild.

Skaffade de här söta små mobilsockorna också för 11 kr/st.

Du kanske även gillar