Nu har jag gjort följande: Åkt till Uppsala med försenat tåg, handlat ny vanilj strip på Espresso House, tagit bussen till Eriksberg, slängt in mina grejer i lägenheten, bytt om till träningskläder, gått till Friskis på isgatan, styrketränat en timme, badat bastu 20 minuter, gått hemåt på isgatan och sedan upp på en isbacke (där jag nästan ramlade men snabbt lyckades rädda mig så att det slutade i en klassisk Bambi på hal is-ställning.), gått in på Hemköp och handlat mjölk och kefir, sen gått hem, gjort rent kattoan, ställt in disken, fixat latte, fyllt upp badkaret, slängt i en mör kropp (min egen…) och nu återstår det bara att tvätta håret, lägga på en ansiktsmask, raka benen, och ta sig ur badet innan jag kan krypa ner i sängen och spela Persona 5.

I Persona 5 jag för övrigt döpt min protagonist till Akira Amamiya. Då jag inte gillade varken Ren eller Kurusu så det blev en kombination istället. Brukar ni använda er av canon namn eller hittar ni på egna/använder ert egna när ni spelar? Jag brukar använda namnen som finns om det går, som Link exempelvis. Annars har jag alltid Deliquate som alias överallt. I Persona 4: Golden så fick min protagonist heta Yu Narukami, men så heter han det även i Arena trots att det inte är samma namn i mangan. Mycket man behöver ha koll på när det kommer till japanska spel, anime och manga…

Och ni som undrar över sista tävlingen: det var inte lätt att välja en vinnare, men det är gjort och jag annonserar ut vem det blev imorgon då jag även kontaktar vinnaren. Så håll ut ett tag till bara!

Du kanske även gillar