Mådde inte så bra nu på natten så det har inte blivit någon sömn ännu, men jag kommer nog upp tidigt ändå. Ska dammsuga och sortera lite idag. Drar nog ner lite saker från vinden också. Ska slänga ut ett par inlägg här också och planera lite inför den kommande tävlingen jag ska ha på bloggen (den jag lovat ska komma i ett halvår nu 😎 .) Har en massa nya japanska prylar och andra söta saker som bara ligger och väntar på nya hem.

Ni som är intresserade av böcker är kanske sugna på att veta vad jag läser just nu: Ransom my heart av Meg Cabot – en inte helt ny bok om den temperamentsfulla men vackra jungfrun Finnula Crais som har blivit övertalad av sin syster att kidnappa en riddare för att på så sätt utvinna en lösensumma som sedan ska finansiera systerns stundande bröllop. Men Finn har ingen aning om att hon har tillfångatagit earlen av Stephensgate. Hugo Fitzstephen har dock inget emot att vara kidnappad, speciellt då hans kidnappare är en sådan viljestark skönhet.

Det tar inte lång tid innan Finn inser att hon är ute på djupt vatten, för Hugo vill inte bara återfå sin frihet, han vill även besitta hennes kropp, själ och hjärta. Finn är inte rädd för någonting alls, utom att möjligtvis bli förälskad…

Intressant bok, jag gillar för ovanlighetens skull inte den manliga huvudpersonen så jag hoppas att han ändrar sig drastiskt annars blir det ett lågt betyg.

Du kanske även gillar