Jag gillar flugsvampar och har några utplacerade i lägenheten. Den på bilden är mjuk och gosig – ungefär som Toad (som jag verkligen vill ha!)

Tänkte göra lite carbonara idag, men var inte sugen på pasta så jag käkade en macka med köttbullar till middag istället.

Hann med att ta ut hunden lite, cykla på motionscykeln, sortera in kläder i byråerna, samla ihop all smutstvätt och dammsuga lägenheten.

Glodde lite på tv också – inspelade program på digitalboxen det vill säga. Bland annat Weeds, Nip/tuck och Outsiders. Något annat som förmodligen inte är så känt är att jag spelar in Vakna med the Voice (skulle aldrig få för mig att se eller lyssna på det live – fel tider) som jag brukar kolla på och spola igenom när jag äter min frukost runt 11-2 på dagen. Avskyr reklam så jag är verkligen beroende av min digitalbox. Det går ju att kolla på nätet också (vilket jag alltid gör med Halv åtta hos mig), men då tvingas man genomlida en massa larvig reklam.

Ska cykla fem kilometer till och sedan bädda ner mig i sängen med en kopp te och en äggmacka som jag har förberett. Ska försöka läsa klart boken jag håller på med idag eller imorgon och se en lättsam film innan jag somnar. Finns det några fler nattugglor där ute? Vad gör ni på nätterna?

Du kanske även gillar