Så här fint blev det alltså med nya nattduksbordet och den nya sängen – fast man ser ju inte att den är ny, den känns i alla fall riktigt ny. Kommer nog att ta ett tag att vänja sig vid fastheten, men jag sover redan bättre. Vaknar pigg och utvilad varje morgon vilket känns lite ovant.


Fick tillbaka min laptop i helgen och sitter inte lika mycket i soffan längre så där är det snyggt och prydligt. Skärmen jag byggde för att hålla mygg och andra insekter ute täcker inte hela fönstret här nere så jag blir tvungen att bygga ett nytt snart. Lampan och skärmen är nya. Skönt att ha en ordentlig läslampa intill soffan.


Farsan hjälpte mig med allt borrande (nästan alla väggar i lägenheten är betong), bland annat så fäste han bokhyllorna i väggen och hängde upp min nya stora spegel.


Alltid kul med en “Före”-bild. Har lagt ut den här förut på bloggen. Såg ganska plottrigt ut även fast jag inte hade så många saker liggande i rummet. Massor med böcker och saker i bokhyllorna.


Och voila, så här blev det. Bokhyllorna ser nästan ut som garderober. Jag hängde upp vitrindörrarna själv på fri hand (så de är inte 100% i linje med varandra men det syns nästan inte) eftersom jag hade satt in extrahyllor och det räknar ju inte IKEA med i varken ritningar eller markeringar. Ska man maila och tipsa/klaga? Sen köpte jag även 2 st glasskivor till mina malmbyråer så hela rummet är svart, grått och vitt men känns mycket större än förut.

Du kanske även gillar