160606-07

Ni måste hålla med mig om att det aldrig är kul när det inte blir som planerat. Som igår då jag som vanligt skulle dra till gymmet och träna samt göra mina övningar från sjukgymnasten, men efter frukosten fick ett helvetiskt migränanfall och sedan låg och sov eller bara låg och mådde skit resten av dagen. Ibland händer det att migränsprutorna inte biter på migränen och igår var just en sådan dag. Migränen följer även med till nästa dag så här sitter jag och är tung i huvudet igen. Antingen bryter det ut till full migrän igen eller så tar jag en migränspruta i förebyggande syfte och slipper huvudvärk men kommer fortsätta att vara tung i huvudet resten av dagen. Vilka val man har va?!

Oavsett så får jag inte träna som jag brukar då det bara kan förvärra det hela, men motion är bra för huvudet så jag måste ge mig ut på en promenad åtminstone. Kanske ner på stan och kolla in lite kläder nu när jag har gett bort mycket som inte såg bra ut på mig längre. Väger trots allt 15 kg mindre nu och att gå runt i kläder som inte håller formen så bra är inte smickrande för min kroppsform. Fast jag älskar mina oversizedtröjor! Dom gör jag mig inte av med i första laget.

Såg att H&M, Kappahl, Gina Tricot och Lindex rear ut massa kläder nu, så kanske ska ta och gå förbi någon butik om huvudet tillåter. Vore kul att ha något fint till midsommar även fast vi inte har något planerat – vart ska man fira egentligen?

Du kanske även gillar