En av bilderna från kryssningen.

Ligger under täcket i sängen och fryser. Jäklar vad kallt det har blivit! På med värmen innan mina tår trillar av, snälla! Har massor med bilder att gå igenom från min och Walles tur till Helsingfors, så det är väl det jag kommer att pyssla med nu på eftermiddagen. Ska ta och sätta mig på motionscykeln och börja läsa på Mockingjay, bok 3 i Hungerspelen-trilogin som jag fick hem idag.

Det känns som om jag gör på tok för mycket nu för tiden. Ute och reser, åker tåg, promenerar, äter ute, umgås med vänner… sen finns ingen ork eller tid över till annat. Hur gör ni egentligen, ni som utöver alla vardagssysslor även har jobb? Jag kommer säkert att bli deprimerad när jag börjar jobba (om det inte är något kul, som att jobba med något jag redan har som intresse) för att tvingas prioritera bort t ex. motion skulle ta knäcken på mig.

Ställde mig på vågen idag förresten och trots all glass och onyttigt jag stoppat i mig den senaste veckan så har jag gått ner 2 kg. Så blir det när man promenerar en jäkla massa både innan och efter man äter onyttigt. Nu blir det dock ett uppehåll i sockerfrossandet. 😉

Du kanske även gillar