Ja, inte är det sent precis. Har haft en trevlig natt och det är dags att sova lite. Blir nog inte mycket gjort idag fast det gör kanske inget, skönt med Lördagar. Fredagen var långt ifrån händelselös dock. Fick ett paket på posten från japan med lite billigt krafs jag klickat hem och papper på att jag måste deklarera min Magnum-vinst (jättekul… 😎 ), sen blev det en sväng till Stinsen köpcentrum i Häggvik. Där jag strosade runt och undersökte alla REA-erbjudanden som annonserades i butikerna. Fick med mig hem lite smått och gott. Hade en kupong på subway som användes till att köpa en god kyckling & curry-macka – jag är helt galen i kombinationen kyckling, curry och jalapeño!

Min nickelallergi kickade tyvärr in efter att jag handskats med för mycket metaller (monterade ner en garderob bland annat) under dagen så mina händer blev helt rödprickiga, men tack vare lite salva och några timmar utan kontakt med metall så börjar händerna se normala ut igen. Undrar vad det var egentligen som innehöll så pass mycket nickel att jag ska reagera så kraftigt…

Ska slänga in en massa shopping-inlägg snart samt svara på mail och tävla lite mer, så jag riskerar aldrig att gå sysslolös här hemma oavsett om jag har jobb att utföra eller ej.

Du kanske även gillar