Jag drog iväg till Gamla Stan när jag vaknade vid 2 och träffade Walle, vi vandrade runt ett tag innan vi gick och tog varsin bägare med glass. Testade den nya glassen som smakar som Dammsugare och oj, den var god. Älskar Arrak-smaken! 😀 Sen tog vi och strosade vidare tills vi kom till Gråmunken där det blev en macka och cappuccino. Behövde äta lite innan jag drog hem för väl där fick jag skjuts till Friskis & Svettis av Kixan.

Det blev lite komiskt då jag gick in, satte mig ner och såg mig omkring innan jag satte på mig skorna, sen väntade jag på att Emilia skulle komma dit. Vände mig om och kollade ut genom fönstret men såg ingen, sen – några minuter senare så ser jag mig omkring igen och… där sitter hon ju! Fnissandes åt att jag missat henne totalt. Hon var redan där innan jag kom… Jag är helt blind med linser… Det blev ett Pulspass och sen en kort avstickare i centrum där jag förgäves letade efter solglasögon som passar min ansiktstyp (avlångt, kort panna, längre och rundare nedtill.) Får leta vidare någon annanstans.

När jag kom hem så åt jag lite spaghetti med köttfärssås och duschade, tog ut hunden och sen låg jag mest och låg i sängen – trött och smått uttråkad.

Fick även hem filmen Life as we know it – som en del av ett test för Smartson. Kul med udda test. Speciellt då jag älskar att recensera filmer och böcker!

Nu ska jag sova och sedan får vi se vad som händer imorgon. Tandhygienisten ska tydligen titta förbi…

 

 

Du kanske även gillar