Pokémon Silver Version (och Pokémon Gold Version) klassas ofta som de allra bästa Pokémon-spelen. Nu får nya Pokémon-tränare chansen att uppleva det fantastiska äventyret i Johto, och äldre fans bjuds på en favorit i repris med nya möjligheter och funktioner!

Den kompletta Pokémon-världen består av fyra regioner; Kanto. Johto. Hoenn. Sinnoh. Så heter de fyra regionerna där Pokémon-spelen i Version-serien hittills utspelat sig i. I Pokémon SoulSilver Version besöker du Johto, en region som inte har gått att besöka sedan Pokémon Gold/Silver/Crystal Version för tio år sedan. Och eftersom de gamla Pokémon-spelen är omöjliga att länka till de nya, så gör nu Johto-regionen äntligen sällskap tillsammans med den övriga Pokémon-världen – äntligen är alla samlade! Jakten på samtliga 493 Pokémon kan starta!

Fick hem det här spelet förra veckan och har hittills bara spelat 15 min – hade precis börjat spela Professor Layton & Pandora’s Box och jag är inte bra på att hoppa mellan olika spel bara sådär. Sen har vi mitt broderi också. Mycket kul att pyssla med tills min födelsedag alltså. Tror i och för sig inte att jag får några spännande presenter – det talas om körskolepaket här hemma. Så det blir en jäkla massa plugg istället. Kul. Jag som avskyr att plugga. Men ett körkort ligger förstås på önskelistan 😛

Du kanske även gillar