151004-01-destiny-the-taken-king-collectors-edition

Jag är verkligen tokig i Collector’s Editions och kunde inte låta bli när det var dags för den senaste expansionen av Destiny: The Taken King. Den är väl värd att visa upp tycker jag. Allt utom min Dinklebot (Ghost som fortfarande har Peter Dinklage röst, den var med i huvudspelets Collector’s Edition) som lyser fint ovanpå boxen.

151004-03-destiny-the-taken-king-collectors-edition

Efter alla dessa år som samlare så har jag en del drös med lappar som jag funderar på att fästa på en jacka, fast bäst lämpar dom sig ifall man är sugen på att cosplaya. Om jag var bra på att skulptera och sy så hade jag gärna gjort en Destiny-outfit och gått runt med min Dinklebot på valfri nördmässa.

151004-04-destiny-the-taken-king-collectors-edition

Eftersom min huvudkaraktär är en Hunter så tycker jag att det var extra kul att Cayde-6 fick lite extra screen time i The Taken King, det är även en av mina favoriter Nathan Fillion (Firefly!) som står för rösten i spelet. Den här utgåvan av Skattkammarön ska tydligen vara ett original från 1883 i spelet och innehåller anteckningar och lite annat smått och gott enbart för den här utgåvan.

151004-02-destiny-the-taken-king-collectors-edition

Öppnar man den så är den utklippt för att få plats för ett Stange Coin, bra att man har ett extra om man stöter på Xur någonstans…

Vilka spel tycker ni om att spela?

Du kanske även gillar