Det ska jag göra om jag hinner nu i sommar! Ska ju försöka att cykla, promenera och simma varje dag om vädret tillåter och sen har vi körkortet …  inga undanflykter den här gången! Spelen som jag fick var alltså Dragon Age och Fairytale fights.

I Dragon Age: Origins går BioWare (skaparna av Baldur’s Gate-serien) tillbaka till sina rötter med ett mörkt, hjältemodigt fantasy-spel som kombinerar en djup och medryckande historia med klassiskt rollspelande. Dragon Age: Origins ger spelarna möjligheten att skapa ett gille och interagera med dess medlemmar i en stor mängd högkvalitativa filmiska dialoger. Origin stories är en stor del av spelupplevelsen. Man väljer sitt ursprung och börjar med att spela igenom ett preludium som lägger grunden för äventyret. Valet av ursprung bestämmer hur spelarna kommer att uppfatta världen och hur världen kommer att uppfatta dem. Vissa situations-, handlings- och konversationsmöjligheter kommer att variera dramatiskt beroende på det ursprung och personlig motivation spelaren valt. I Dragon Age: Origins kommer besluten som man fattar att förändra världen och påverka människorna runt om dem, vilket gör varje resa till Ferelden helt unik.

Som spelare i Fairytale Fights väljer man sin favorit bland sagofigurerna och ska med den försöka rädda en fantasivärld från en säker undergång. Som tur är så ligger det en massa olika vapen och skräpar överallt, som spelaren kan använda till att skjuta och karva upp sina motstånade med. Och det är här det roliga börjar! Lura inte dig själv att de söta dockorna är snälla och gulliga, bli istället oerhört på din vakt då du aldrig vet vad de kommer ställa till med.

DRAGNINGEN AV VINNAREN I TÄVLING #2 SKER IMORGON DEN 10:E.

Du kanske även gillar