Igår var jag ju hos tandläkaren vid 11 på morgonen (jäklar vad tidigt för mig!) och fick mina tänder fixade så nu är de lena och fina, problemfria. Och idag så åkte jag och hämtade lite prylar från webhallen. En 24″ TFT/LED-skärm som jag behövde till min speldator samt 4 st 1024MB RAM minne som jag tryckte i speldatorn (tidigare endast 2 GB á 4x 512) – nu går allt mycket smidigare. Ska ta och installera Windows 7 på den också men då blir det ännu en clean install vilket resulterar i att alla mina gamla The Sims 2-spel kommer försvinna (och jag tänker inte installera om dom) så det är lite sorgligt. Får ta och installera om en jäkla massa program ändå så jag sparar hela den installationen tills jag känner för att ta mig an det arbetet.

Efter att skärmen var uppackad – men inte inkopplad, så drog jag till centrum där Walle väntade, jag köpte en DVI-sladd på Teknikmagasinet och sen gick vi runt och kollade lite i affärer. Det blev även 2 st toppar på H&M (skrev inte jag tidigare att jag inte gillar H&M… aja, man kan väl ändra sig 😛 ) för 60 kr. Lagom pris. Walle tog en snabbfika på Waynes Coffe för samma summa, fick smaka på hans kaka och kaffe. Generös som vanligt 😀 Sen drog vi hem till mig och kopplade i skärmen, kollade in mina spel och så åt vi middag – Kixan hade köpt hem entrecote med pommes, sallad och sås från grillen. Vad ska man säga… jag hade kunnat laga något lika gott för mindre pengar. Vi spelade även lite mer på New Super Mario Bros. så snart har vi klarat det spelet.

När Wallis åkt hem så satte jag mig och spelade lite mer FFXIV, sen spelade jag Worms 2 online mot Walle och vi glodde även lite på filmen The New Daughter. Nu ska jag snart lägga mig. Imorgon så kommer jag lägga upp bilder på min nya spelhörna samt lite annat trevligt. Godnatt på er.

Du kanske även gillar