Jag har förlagt sladden till min kamera så tills jag hittar den får ni hålla till godo med några mobilbilder. 😛


Hämtade ut en gratis lussebulle på 7-Eleven med en mobilkupong när jag och Walle var i stan och kollade in julklappar. Vi var inne på Åhlens City bland annat, handlade lite saker på Hemköp (plus så fick jag en till gratisglögg) och åt en hamburgare på Max innan vi drog till Centralen.


Där spenderade vi lite tid medan vi väntade på tåget och drack varsin latte tillsammans med saffransbullen jag fick.


Några andra nyheter är att jag har monterat fast handtag på mina undre lådfronter och skåpsluckan. Det var ett helvete att vara utan så jag tog och “borrade”, alltså skruvade i skruvarna till handtagen på fri hand (inte att rekommendera om man vill ha fina hål) och det blev ju ganska bra. Någon millimeter snett men det kan jag leva med hehe


Ah, en frapino från Espresso House. Min favorit. Smak: Mocha. Beroendeframkallande dryck! Till och med i dessa kalla tider så blir jag sugen på denna iskalla goding.


En liten preview på min nya julgran, inköpt på Rusta. Den är liten och på bilden ser den aningen sned ut men oj så fin den är egentligen. Det blev inga traditionella färger, men den passar verkligen in i min lägenhet. Bättre bild kommer snart.

Du kanske även gillar